RAZPIS za mladega raziskovalca na Geografskem inštitutu Antona Melika ZRC SAZU

Datum objave: 07. junij 2022

Spoštovane kolegice, spoštovani kolegi!

Geografski inštitut Antona Melika bo predvidoma konec junija 2022 v okviru javnega razpisa ZRC SAZU objavil razpis za prosto delovno mesto mladega raziskovalca. Mentor bo dr. Rok Ciglič z Oddelka za geografski informacijski sistem, ki bo mladega raziskovalca usmerjal v raziskovanje regionalne geografije s pomočjo sodobnih geografskih informacijskih sistemov.

Če ste po duši 'gisovka' oziroma 'gisovec', ki ga zanimajo spremembe v pokrajini ter vas veseli raziskovalno delo na terenu in pred računalnikom, potem enostavno kliknite na Join in se nam pridružite! Z orodjem Intersect bomo zagotovo našli skupna zanimanja, z orodjem Expand pa širili geografsko znanje. Če se kaj zatakne, pa je tu vedno Shrink.

Zainteresiranim kandidatom svetujemo pozorno spremljanje inštitutske spletne strani, strani Facebook in sporočil na Geolisti. Za kakršnakoli vprašanja smo že na voljo tudi na elektronskem naslovu: giam@zrc-sazu.si.

Nekaj informacij v zvezi s temeljnimi pogoji za delovno mesto posredujemo že sedaj:
1. magisterij iz geografije in sorodnih ved po študijskem programu druge stopnje, sprejetem v Republiki Sloveniji po 11. juniju 2004,
2. povprečna ocena vseh izpitov in vaj najmanj 8,00,
3. znanje vsaj enega svetovnega jezika,
4. vozniški izpit B kategorije.

dr. Matija Zorn,

predstojnik ZRC SAZU Geografskega inštituta Antona Melika