Skip to main content

Program SCGIS 2016

Datum objave: 22. december 2015

Spoštovani!

Društvo za varovanje okolja in geografske informacijske sisteme (Society for Conservation GIS - SCGIS) je objavilo razpis za udeležbo (s sofinanciranjem) na izobraževalnem programu SCGIS Global Scholarship Program 2016, ki bo potekal od 30. 5. do 1. 7. 2016 v Kaliforniji. Enomesečni izobraževalni program vključuje:
- praktično izobraževanje s programsko opremo ESRI ArcGIS s poudarkom na okoljevarstvenih temah v kraju Blue Oak (30. 5.–22. 6.),
- udeležbo na letni konferenci SCGIS v Montereyu (23. 6. –26. 6.).
- udeležbo na konferenci ESRI User Conference v San Diegu (27. 6.–1. 7.) in

Razpis je namenjen tistim, ki delujejo na raziskovalnih ustanovah, univerzah, neprofitnih okoljevarstvenih organizacijah ali projektih ter uporabljajo (ali pa želijo uporabiti) geografske informacijske sisteme. Prijavijo se lahko na primer raziskovalci, profesorji, asistenti, študenti, člani društev …

Podroben opis programa, pravila in navodila prijave ter zahteve so navedeni na začetku razpisnega obrazca, ki je dosegljiv TUKAJ.
Izpolnjene prijave morate poslati najkasneje do 3. 2. 2016 na naslov slovenia@scgis.org. Udeleženci programa bodo znani predvidoma marca.

Za informacije se lahko obrnete na slovenia@scgis.org ali rok.ciglic@zrc-sazu.si.
Poročilo o konferenci SCGIS 2014 je dostopno TUKAJ. Poročilo za 2015 bo objavljeno v začetku prihodnjega leta.

Informacije o SCGIS: http://www.scgis.org

Lep pozdrav v imenu SCGIS Slovenija!